вівторок, 08 січня 2013 15:48

Тягнибок розповів, як у Януковича дбають про політиків-невдах

Тягнибок розповів, як у Януковича дбають про політиків-невдах
Фото: svit24.net

Посаду міністра Мінсоцполітики уряд Миколи Азарова використовує як компенсацію політикам-невдахам.

Таку думку в ефірі телеканалу ТВі висловив лідер ВО "Свобода", народний депутат Олег Тягнибок, коментуючи роботу очільника цього міністерства Наталії Королевської.

"Якось уже давно пані Королевську не називають представником опозиції. Ще під час виборчої кампанії це було для всіх очевидно, яку роль вона і її політична сила відіграють в тому контексті", - зазначив Тягнибок.

"Ну, може, нарешті мрія збулася. Може, не тільки в неї збудеться мрія, але й у багатьох українців. Адже, наскільки я пам'ятаю, пані Королевська обіцяла заробітну платню близько тисячі євро. Отже, будемо очікувати на таку заробітну платню", - наголосив "свободівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Королевська збиратиме негатив замість Тігіпка"

На думку парламентарія, напрямок соціальної політики повинен бути одним з найголовніших у роботі чинного Кабінету міністрів.

"Але бачимо, що уряд Януковича – Азарова використовує ту посаду хіба, можливо, для тих політиків, які невдало завершили свою виборчу кампанію. Це, можливо, якась така певна компенсація для них. То Тігіпко, то тепер, бачите, Королевська", - підкреслив Тягнибок.

Нагадаємо, раніше президент Віктор Янукович призначив Королевську міністром соціальної політики, а прем'єр Микола Азаров на першому засіданні нового уряду вже доручив їй розібратись із заборгованістю по зарплаті в регіонах.

Під час передвиборної кампанії Королевська вимагала імпічменту Януковичу та критикувала діяльність уряду Азарова.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок розповів, як у Януковича дбають про політиків-невдах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути