середа, 09 січня 2013 12:32

Тягнибок попередив, що плідної роботи парламенту поки не варто чекати

Тягнибок попередив, що плідної роботи парламенту поки не варто чекати
Фото: tsn.ua

У найближчі два дні не варто очікувати плідної роботи парламенту, тому що нинішня сесія є організаційною.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, про це сьогодні на погоджувальній раді сказав керівник фракції "Свобода" Олег Тягнибок.

"Кожен раз, коли парламент починав роботу, перша організаційна сесія визначала правила поведінки протягом 5 років спільної роботи. Тому якщо зараз протягом двох днів ми не налагодимо співпрацю щодо персонального голосування, то всі ці роки у нас виникатимуть проблеми", - сказав Тягнибок.

Він нагадав, що фракція "Батьківщина внесла до парламенту постанову щодо підключення системи "Рада-3".

"Її (постанову) треба розглянути. Ми розуміємо, що є певні нюанси. Я десь читав коментарі, що Санепідемстанція щось розказує, що ця система шкодить здоров'ю. Все це повна маячня. Має бути просто політична воля парламенту та його керівництва. Давайте ми, щоб з нас не сміялися і аби ми відновили європейський дух парламентаризму, вирішимо це питання", - наголосив Тягнибок.

Політик також звернув увагу на те, як відбувається розгляд депутатських запитів. За його словами, депутати отримують на свої запити "тупо відмазки", тому що секретарі на місцевому рівні відписують "всяку маячню". Нардеп упевнений, що парламент на законодавчому рівні має вирішити і цю проблему.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок попередив, що плідної роботи парламенту поки не варто чекати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути