пʼятниця, 22 лютого 2013 23:37

Тягнибок похвалився, що з голів фракцій уже зняли всі надбавки

Тягнибок похвалився, що з голів фракцій уже зняли всі надбавки
Фото: news2000.com.ua

Із зарплатні голів парламентських фракцій зняли надбавки у 88%.

Про це в ефірі телеканалу "Інтер" заявив лідер фракції "Свобода" Олег Тягнибок.

Він розповів, що під час перемовин між керівниками фракції та спікером Володимир Рибаком, які відбувалися протягом останніх трьох тижнів, окрім вирішення питання щодо персонального голосування та розблокування парламенту, було вирішено й інші питання. Зокрема, за його словами, було прийнято рішення про зняття надбавок до зарплатні керівників фракцій та керівникам парламентських комітетів.

"Є ще одна позитивна річ, яку нам вдалося досягти в результаті довгих розмов в кабінеті голови Верховної Ради. Ми тоді підняли питання щодо 80%-вих надбавок, які виплачують для голів фракцій, керівників комітетів Верховної Ради, заступників, секретарів комітетів. Так ось сьогодні мені показали вже підписане головою Верховної Ради Рибаком розпорядження, що з усіх нас, а також інших посадових осіб, ті 80%-ві надбавки зняті", - похвалився Тягнибок.

Ця заява була схвально сприйнята присутніми на телешоу політиками. Однак голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов запевнив, що це зовсім не так, і насправді зняли тільки 8% з надбавки.

"Перш, ніж щось говорити, потрібно хоч трохи розуміти, про що ти говориш. Так, ми розмовляли в кабінеті Рибака з приводу того, що керівники фракцій та керівники комітетів отримують надбавку у 88%, а всі депутати отримують 80%. Тому мій поважний колега хизується зараз на всю країну, що з нього зняли 8%, а при цьому 80% залишається", - розповів він.

У свою чергу Тягнибок запевнив, що це не так. "Та ви її не читали!", - обурився він, звертаючись до Єфремова.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок похвалився, що з голів фракцій уже зняли всі надбавки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути