середа, 04 липня 2012 08:30

Тягнибок очікує на провокації з боку прибічників Калашнікова

Тягнибок очікує на провокації з боку прибічників Калашнікова

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок до 11-ї години дня чекає в десятки разів більше прихильників української мови, ніж їх було станом на 8-у ранку.

Про це він повідомив на мітингу, який проходить біля Українського дому

"Протягом години сюди хочуть притарабанити цього платного паяца Калашнікова з його навіженими ідіотами, які намагатимуться чинити провокації, - каже опозиціонер. - Ми не повинні дати їм зробити щось подібне на цій території, яка зараз контролюється українцями. Тому мобілізуємось, не розходимось і не розслабляємось, готуємось до появи можливих провокаторів і не піддаємося на провокації. Вчорашня сутичка з "Беркутом" співробітники якого намагалися зайняти площу перед Українським домом продемонструвала всій українській нації, що протистояти цій банді можна: нам вдалося втримати цей плацдарм".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З усіх регіонів до Києва їдуть люди підтримати українську мову. Їх затримує ДАІ

Також Олег Тягнибок закликав розсилати смс-ки, дзвонити знайомим і скликати їх до Українського дому.

"8-9 година буде показником: чи підтримає Київ та українці цю акцію протесту, чи залишаться байдужими, як попустим їм вчорашнє ганебне голосування у парламенті. Завтра вони за хочуть приєднати Україну як частину Малоросії до Кремля, до Московської держави, і будуть розуміти, що їм ніхто не може завадити", - зазначив Тягнибок.

Об 11-й планується конференція Януковича.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Українського дому збираються мітингувальники. Опозиціонери готуються до зустрічі з міліцією

"Судячи з хаотичних дій правоохоронних органів, вони ще не визначилися що робити. Цією ситуацією треба скористатися. До 11-ї нас тут має бути більше в десятки разів. Тоді ми встоїмо. Цей закон не повинен бути підписаний ні головою Верховної Ради, ні Президентом. Ми тут заради наших дітей та заради того, щоб вберегти свою честь і втримати свою національну ідентичність", - підсумував "свободівеь".

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок очікує на провокації з боку прибічників Калашнікова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути