понеділок, 25 листопада 2013 21:28

Тягнибок не виключає, що вночі можуть бути провокації на Євромайдані

Тягнибок не виключає, що вночі можуть бути провокації на Євромайдані
Олег Тягнибок Фото: gazeta.ua

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок не виключає, що сьогодні на Майдані Незалежності та Європейській площі продовжаться провокації. Про це він заявив на Євромайдані у Києві.

"Їхні (влади- ред.)провокації оновлюються. Що вони придумали? Вчора вони провокували біля Кабміну — усі ці сутички, що були. Хто був та бачив — це тупа провокація правоохоронних органів і "тітушок". Крім того, появилась ще одна категорія: студенти інституту внутрішніх справ, перевдягнені у цивільне. А вчора вночі вони зробили один штурм — вони пробували на місці, чи майдан має тут бути чи не має. Незважаючи на поламані пальці наших побратимів, побачивши, що є опір — відступили", - сказав він.

Лідер "Свободи" закликав людей готуватися до провокацій.

"Я і не виключаю, що подібні провокації можуть бути сьогоднішньої ночі. Нам треба готуватися і розуміти, що влада на все піде. Влада, відчувши, що не може нас відігнати, розпочала інформаційну атаку. Влада останнього року намагалася пересварити представників трьох опозиційних партій", - додав Тягнибок.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок не виключає, що вночі можуть бути провокації на Євромайдані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути