Ексклюзиви
понеділок, 25 листопада 2013 19:13

На Європейській площі протестувальники посварилися з міліцією

На Європейській площі протестувальники посварилися з міліцією
Фото: facebook.com

Протестувальники на Європейській площі в Києві намагалися встановити металевий паркан на проїжджій частині. Проте міліціонери їм це не дозволили, тому що люди таким чином перекривають проїзд автівкам. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Наразі міліція залишила паркан - він залишився на проїжджій частині, але рух транспорту не перекриває.

Зараз на Європейській площі виступають співаки. Зокрема, нещодавно виконала пісні Крихітка Цахес. Після неї вийшли організатори Євромайдану і наголосили, що це не фестиваль, і щоб люди не забували, чому сюди прийшли.

На Європейській площі близько 500 людей. Ще є люди на Майдані Незалежності біля стели. Проте постійно підтягуються люди. У центрі чергує "швидка", більшість правоохоронців стоять у переходах, що на виході з метро "Майдан Незалежності".

Варто зазначити, мітинг мирний, люди носять символіку, спілкуються між собою, ніякі гасла не кричать.

На мітингу так і залишилися партійні прапори, незважаючи на те, що у соцмережах люди висловлювали своє невдоволення з цього приводу і обіцяли сьогодні кричати, щоб їх прибрали.

Наразі, на сцені виступає лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок. Він розповів про заяву президента Віктора Януковича про те, що той поїде до Вільнюса на саміт Східного партнерства. Однак, Тягнибок зазначив, що невідомо про що глава держави там говоритиме і що робитиме.

Зараз ви читаєте новину «На Європейській площі протестувальники посварилися з міліцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути