четвер, 04 червня 2009 13:14

Тягнибок назвав коаліцію ПР і БЮТ "московською спецоперацією"

Тягнибок назвав коаліцію ПР і БЮТ "московською спецоперацією"
Лідер Всеукраїнського об"єднання "Свобода" Олег Тягнибок провів прес-конференцію в інформагенції УНІАН. Перед початком виступу у коридорі проглядав папери. Серед них була чорно-біла карикатура на лідера Партії регіонів Віктора Януковича та прем"єр-міністра Юлію Тимошенко.

Вони зображені на гральній карті як вампіри, які великими іклами з обох боків роздирають карту України. Знизу підписи: "ПРиБЮТь Україну, чи не ПРиБЮТь?" та "Їхня карта буде бита!"

Тягнибок назвав створення коаліції БЮТ та Партії регіонів зрадою ідеалів помаранчевої революції.

"Такий союз міг утворитися тільки при підтримці Москви, - сказав він. - Недарма Тимошенко туди зачастила".

"Московська спецоперація з остаточної ліквідації народовладдя в Україні і встановлення євразійської деспотії вступила у вирішальну фазу. Кремлівські маріонетки і "фарбовані лиси" скинули маски, ховаючись під якими, дурили українців протягом останніх років", - заявив Тягнибок.

Розповів, що в Івано-Франківську, Львові та Тернополі вони проведуть сесії облрад, на яких обговорять ситуацію зі створенням коаліції. Сказав, що союз Тимошенко і Януковича приведе до знищення демократії та ліквідації середнього класу.

"Середній клас гине, бо обкладений податками, а влада рятує банки, - обурився член політради "Свободи" Ігор Мірошниченко. - А якщо українців позбавлять права обирати президента, ми готові вивести на вулиці сто тисяч людей. Вони будуть налаштовані рішуче".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок назвав коаліцію ПР і БЮТ "московською спецоперацією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути