четвер, 11 квітня 2013 11:05

"Тушкам" радять "посипати голову попелом", а не створювати фракцію

"Тушкам" радять "посипати голову попелом", а не створювати фракцію
Соболєв: "Люди в Україні не такі дурні, аби вірити зрадникам". Фото: tymoshenko.ua

Народний депутат від фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв не чув інформацію про те, що у парламенті позафракційні депутати збираються створити фракцію "За Юлю".

Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Мене це дивує. Якби вони створили фракцію "За Януковича", я б це зрозумів. А такі речі - ні. Враховуючи, як себе скомпрометували "тушки", їм треба думати, як складати мандати та "посипати голову попелом", а не про інші речі. Про наради, які вони проводять в Адміністрації президента, в кабінеті Андрія Клюєва, все одно всім відомо. Тому, як би вони себе не називали, люди в Україні не такі дурні, аби вірити зрадникам", - зазначив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тушки" в опозиції саме зараз виникли не випадково. Це називається "удар у спину" - експерт

Соболєв нагадав, що нардеп Віталій Немілостівий написав заяву про вихід із "Батьківщини" і пообіцяв скласти мандат. Однак він упевнений, що Партія регіонів за це не проголосує, тому що їй не вигідно, аби "тушки" йшли з парламенту.

Коментуючи заяву спікера Володимира Рибака про те, що наступного тижня Верховна Рада не буде "роздвоюватися", а депутати працюватимуть у сесійній залі, політик зауважив: "Це ж переконаність голови Верховної Ради про те, що все буде добре. Думаю, це означає, що Партія регіонів нарешті отримала команду працювати, а не створювати імітацію роботи. Я це розумію так: три питання, які поставила опозиція про скасування пенсійної реформи, відставку уряду Азарова та призначення виборів мера Києва та Київради, будуть внесені до порядку денного".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Негідникам у фракції робити нічого" - Пишний відповів "тушці" Табалову

"Але виникає ще одна проблема: усі чітко усвідомлюють, що ми ніколи не визнаємо ті незаконні рішення, які ухвалювалися минулого тижня у підпіллі так званою більшістю. Там переважно були урядові законопроекти. Якщо уряд має бажання ще раз до них повертатися, то вони мають бути поставлені на голосування на легітимній сесії Верховної Ради у сесійній залі. Якщо все це діє, без сумніву, парламент працює", - додав Соболєв.

Зараз ви читаєте новину «"Тушкам" радять "посипати голову попелом", а не створювати фракцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути