пʼятниця, 24 лютого 2012 10:51

"Тушці" Рибакова повісили на паркан похоронний вінок

"Тушці" Рибакова повісили на паркан похоронний вінок
Іван Денькович

У четвер, 23 лютого, було скоєно напад на будинок народного депутата Івана Деньковича, який входить до депутатської фракції "Реформи заради майбутнього".

"Під будинком депутата групою невідомих були організовані заворушення, а на паркан біля будинку був вивішений похоронний вінок", - говориться у повідомленні його колег по фракції. Про які саме заворушення йдеться, не уточнюється.

Депутати з групи стверджують, що "хуліганські дії молодчиків біля будинку Деньковича організували містечкові сірі кардинали, які контролюються львівською організацією БЮТ".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Забзалюк показав гору грошей від "тушок"

"На дім Івана Васильовича, в якому перебували його діти і внуки, був вивішений похоронний вінок. Це красномовне свідчення того, що в БЮТі не нехтують найпідлішими, наймерзотнішими методами розправи зі своїми опонентами", - підкреслюється в заяві прес-служби фракції.

Депутати також повідомили, що ними вже підписано звернення до всіх силових структур - ГПУ, СБУ і МВС - із закликом дати правову оцінку таким діям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко розповів, як влада використала Деньковича проти БЮТ

Раніше Денькович очолював Львівську обласну організацію "Батьківщини". "Бютівці" стверджували, що він почав поливати брудом партію і її лідера Юлію Тимошенко після того, як його позбавили цієї посади. Деньковича виключили з партії як зрадника, який переметнувся у парламентську коаліцію. Пізніше, під час місцевих виборів в Україні, він подав у тервиборчком фальшиві списки "Батьківщини". Однак їх зняли з реєстрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після першого голосування Іван Денькович пив коньяк

Фракції "Реформи заради майбутнього", або "тушки", як їх називають у БЮТі і НУ-НСі, відзначилась скандалом з підкупом депутатів. Схему викрив "бютівець" Роман Забзалюк. Однак у групі Ігоря Рибакова продовжують все спростовувати.

Зараз ви читаєте новину «"Тушці" Рибакова повісили на паркан похоронний вінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

74

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути