четвер, 28 вересня 2017 12:39

Турчинов заявив про найбільший удар по країні

Турчинов заявив про найбільший удар по країні
Вибухи на артскладах - це найбільший удар по Україні з часу початку війни - секретар РНБО Олександр Турчинов. Фото: tsn.ua

Вибухи на артскладах - це найбільший удар по Україні з часу початку війни. Відповідальність мають понести на рівні Генштабу.

Про це заявив секретар РНБО Олександр Турчинов.

"Вчора відбувся воєнний кабінет. Головне питання - пожежа на арсеналі в Калинівці. Про позитиви говорити взагалі недоречно. Але жодний громадянин України не загинув під час такої небезпечної пожежі", - зауважив він.

Зараз проходить детонація окремих снарядів. Пожежа зупинена, повідомив секретар РНБО.

"Це колосальна проблема. Говоритиму відверто. Протягом цього року під час знищення арсеналу в Балаклії, пожежі в Калинівці, ми втратили велику кількість боєприпасів. Країні нанесений найбільший удар з початку війни. Удар по нашій обороні. Це відповідальніть - починаючи від начальника Генштаба і по всій вертикалі тих, хто відповідає за оборону країни", - заявив Турчинов.

"Ми продемонстрували, що не здатні захистити наші стратегічні арсенали. Доки у нас не відповідатимуть найвищі посадовці, які якісно не виконують свої функції, постійно рахуватимемо наші втрати і збитки", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді хочуть бачити Полторака і Муженка

26 вересня близько 22:00 біля Калинівки на Вінничині почалися потужні вибухи боєприпасів на військовому складі Міністерства оборони, який називають одним із найбільших в Україні. Вибухають танкові боєприпаси. Двох людей госпіталізували.

Із міста та прилеглих сіл Павлівка, Медвідка, Дорожне, Сальник, Стрижавка евакуювали 24 тис. людей.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов заявив про найбільший удар по країні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути