субота, 29 грудня 2012 18:22

Турчинов розповів, за яких умов Порошенко міг очолити комітет у Верховній Раді

Турчинов розповів, за яких умов Порошенко міг очолити комітет у Верховній Раді
Фото: tvi.ua

Народний депутат та екс-міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко претендував на посаду голови одного з комітетів Верховної Ради, однак він не дотримав принципової умови – не написав заяви про вступ у партію "Батьківщина".

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив один із лідерів "Батьківщини", народний депутат Олександр Турчинов.

"Обговорювалося питання і щодо Порошенка, але для того, щоб поставити це питання на голосування, нам треба було, щоб він, безумовно, був членом фракції", - зазначив Турчинов.

"Коли ми передаємо важливий комітет позафракційним – виникли б спекуляції, що продаємо комітет, або ще щось", – пояснив політик.

Він уточнив, що в Порошенка була реальна можливість отримати посаду в комітеті, але у фракції так і не дочекалися його заяви.

"Це його особисте рішення. Я можу прокоментувати, що, крім того, що він займається політикою, він є одним із найкрупніших бізнесменів України", - зауважив Турчинов.

На його думку, Порошенко просто боявся, що після його вступу до "Батьківщини" міг розпочатись тиск на його підприємства.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов розповів, за яких умов Порошенко міг очолити комітет у Верховній Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

56

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути