четвер, 28 квітня 2011 11:22

Турчинов поскаржився на те, що ГПУ привласнює Тимошенко

Турчинов поскаржився на те, що ГПУ привласнює Тимошенко

Слідчі дії, які здійснюються зараз стосовно Юлії Тимошенко, мають на меті повністю заблокувати її політичну діяльність.

Як повідомила прес-служба БЮТ, про це заявив перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов перед відвідуванням Головного слідчого управління Генпрокуратури.

"Її примушують не працювати в партійному офісі. Їй забороняють їздити регіонами та зустрічатися з людьми, а замість цього примушують проводити час виключно у Генеральній прокуратурі", - сказав Турчинов.

За його словами, у ГПУ хотіли б, щоб "вона перебувала в цих приміщеннях з раннього ранку до пізнього вечора".

"Але, в кінці кінців, є якісь права людини, і я переконаний, що стільки, скільки часу проводить в цих стінах Тимошенко, жоден з політиків ще не перебував", - додав "бютівець".

На його думку, слідчі дії, які не припиняють щодо Тимошенко, здійснюються також для того, щоб "відвернути увагу суспільства від реальної зради держави".

"Замість того, щоб пояснити нездатність керувати країною, замість того, щоб пояснити масштабну корупцію у вигляді повернення 12,1 млрд. кубометрів газу олігархам, всі ці проблеми перекладають на населення і примушують людей платити", - сказав Турчинов.

Нагадаємо, Генпрокуратура поскаржилась на те, що учора колишня прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко зірвала слідчі дії Генеральної прокуратури у справі за її обвинуваченням.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов поскаржився на те, що ГПУ привласнює Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути