середа, 13 серпня 2008 11:54

Турчинов натякнув, що підписання ухвал щодо ЧФ Росії - не на користь України

Турчинов натякнув, що підписання ухвал щодо ЧФ Росії - не на користь України
Кабмін доручив Міністерству закордонних справ і Міністерству юстиції ретельно вивчити питання про порядок переміщення кораблів Чорноморського флоту Російської Федерації в територіальних водах України і дати офіційний висновок.

Про це повідомив перший віце-прем"єр-міністр Олександр Турчинов сьогодні на прес-конференції, відповідаючи на питання журналістів.

Щодо вимоги Президента Віктора Ющенка терміново прийняти ухвалу уряду щодо переміщення судів Чорноморського флоту Російської Федерації, Турчинов сказав: "Кабінет Міністрів діє на користь нашої держави і наших громадян, і Кабінет Міністрів підписує і видає виключно ті постанови, які захищають національні інтереси нашої країни. Більш того, ми приймаємо і видаємо ухвали, які технологічно можливо виконати".

Нагадаємо, перший заступник глави Секретаріату Президента Олександр Шлапак надіслав на ім"я Турчинова лист, в якому відзначив, що прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко повинна негайно підписати і оприлюднити раніше прийняті Кабміном постанови, що стосуються діяльності Чорноморського флоту Російської Федерації на території України, повідомляє Обком.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов натякнув, що підписання ухвал щодо ЧФ Росії - не на користь України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути