пʼятниця, 02 березня 2012 14:38

Турчинов міг би стати продюсером Яценюка - політолог

Турчинов міг би стати продюсером Яценюка - політолог
Володимир Цибулько

Колишньому прем'єр-міністру Юлії Тимошенко не вигідно, аби лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк очолив єдиний список опозиції на парламентських виборах.

Таку думку в коментарі Gazeta.ua висловив політолог Володимир Цибулько.

"Тому що Арсеній Яценюк потім не погодиться підтримати Тимошенко на президентській кампанії. До того моменту, якщо він очолить список "Батьківщини", буде мати рейтинг вдвічі вищі, аніж вона. Яценюк не із тих людей, які будуть у зручну для них ситуацію продаватися за список. Станом на сьогоднішній день він цілком впевнено почувається фіналістом президентської кампанії. Тим більше, що моделювати президентські вибори, не пройшовши парламентські, це нонсенс. Політична ситуація та настрої населення змінюються з такою швидкістю, що ми не можемо спрогнозувати поведінку людей на два-три місяці наперед, не те, щоб на три роки", - зауважив він.

За словами експерта, інформація про єдиний список "Фронту змін" та "Батьківщини" на чолі із Яценюком є технологією введення в оману.

"Для влади зіграти на результат за умови єдиного списку "Фронту змін" та "Батьківщини" буде простіше, аніж коли вони підуть окремими колонами. А от чи підуть члени "Батьківщини" до "Фронту змін" у разі не об'єднання цих партій, залежатиме від "директора" Олександра Турчинова. Але таке об'єднання, швидше за все, відповідало би його інтересам. Він був би продюсером Яценюка, як свого часу у Тимошенко. Такий союз не викликав би заперечень і на Банковій. Тому що ці два політики більш здатні до домовленостей без Тимошенко", - пояснив Цибулько.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов міг би стати продюсером Яценюка - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути