пʼятниця, 24 листопада 2017 00:49

Тука назвав винних в ганебному становищі ЗСУ на початку війни із РФ

Тука назвав винних в ганебному становищі ЗСУ на початку війни із РФ
Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука. Фото 112.юа

У ганебному становищі ЗСУ, в якому вони в 2014 році вступили у війну із російським агресором, винні колишні керівники Міноборони.

Про це в ефірі одного із українських телеканалів заявив Георгій Тука.

"На жаль, військовим шляхом Україна поки що не здатна дати належну відсіч ворогу. Це не значить, що цього ніколи не буде, до цього треба прагнути і ставати сильнішими. Адже варто згадати, що ми отримали в спадок від попередніх очільників оборони, і, підкреслюю, без винятку жодного персонажу, і навіть тих, хто намагається сьогодні балотуватися на посаду президента України", – говорить Георгій Тука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія взяла курс на створення другого Придністров'я - військовий експерт

Політик запевняє, що в тому ганебному стані, в якому ЗСУ перебували перед війною, винні всі один за одним керівники Міноборони. "Коли 51-ша бригада з Волині вирушала на Схід, то місцеві волонтери відновили 963 акумулятори. Люди провели такий об'єм роботи, щоб допомогти врятувати свою країну. Натомість усіх ганебних міністрів оборони потрібно щонайменше позбавити права обіймати високі посади", – говорить Тука.

Юрій Гримчак пояснив, що означатиме зміна "керівництва" у бойовиків. Якщо Ігор Плотницький виїде в Росію, а його "місце" займе інший - це свідчитиме про готовність віддати Україні Луганськ, - пояснив політик.

Зараз ви читаєте новину «Тука назвав винних в ганебному становищі ЗСУ на початку війни із РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути