четвер, 23 липня 2015 13:58

Тука був шокований новиною про своє призначення - радниця міністра оборони

Тука був шокований новиною про своє призначення - радниця міністра оборони

З Георгієм Тукою не погоджували його призначення на посаду глави Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, а поставили перед фактом. Про це повідомила Тетяна Ричкова, радник міністра оборони України з питань військової реформи, повідомляє ТСН.

За її словами, Тука був шокований новиною про призначення, через те, що з ним ніхто не розмовляв. "Ну, абсолютно. Його у Кривому Розі поставили перед фактом. Зробили таку пропозицію", - розповіла Ричкова.

При цьому вона визнала, що у нового очільника Луганщини є кадрові проблеми. "Вже знайшлася пара хлопців, які готові допомагати йому. Хлопці, які працюють у Генпрокуратурі, у корупційному комітеті. Вони прокурори, біженці з Криму, вони патріоти. Це люди, яким я можу довіряти, які готові йти за ним, йому допомагати. Я думаю, ми і економістів знайдемо", - зазначила радник міністра оборони України з питань військової реформи.

Нагадаємо, волонтер Георгій Тука був призначений на посаду глави Луганської обласної військово-цивільної адміністрації у середу, 22 липня, під час візиту президента Петра Порошенка.

Зараз ви читаєте новину «Тука був шокований новиною про своє призначення - радниця міністра оборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути