Ексклюзиви
середа, 07 березня 2018 21:55

Труханов заговорив про підтримку Порошенка на виборах

Труханов заговорив про підтримку Порошенка на виборах
Мер Одеси Геннадій Труханов буде голосувати за Петра Порошенка на виборах президента. Фото: lb.ua

Мер Одеси Геннадій Труханов, якого підозрюють у привласненні майна шляхом зловживання службовим становищем, буде голосувати за Петра Порошенка на виборах президента.

Про це він сказав в інтерв'ю LB.ua

Труханов розповів, що у 2014-у році голосував за Порошенка і зробить це знову.

На запитання про офіційну підтримку в ході виборчої кампанії, мер Одеси відповів: "Розумієте, я - людина, яка ходить з підозрою від НАБУ. Це, погодьтеся, не найкраща підтримка. Не знаю, чи хочуть цього (на Банковій, - ред.)".

"Я задоволений сьогодні результатами і тим, що сталося у 2014 році. Коли в Одесу приїжджав ще кандидат в президенти Петро Олексійович Порошенко разом з Геннадієм Зубком і Володимиром Гройсманом, і в Оперному театрі вони презентували стратегію розвитку країни до 2020 року, розповідали про децентралізацію, відмову від повноважень, ми думали, що це просто передвиборчий хід.

Скептично налаштованих було багато. Але коли децентралізація почала впроваджуватися, я був здивований. Сьогодні є результат, тому не можу сказати, що чимось незадоволений", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд не визначився з відстороненням Труханова

Геннадія Труханова ­затримали в ­аеропорту "Бориспіль" 14 ­лютого, вручили підозру в корупції. ­Наступного дня відпустили на поруки нардепа від "Блоку Петра Порошенка" Дмитра ­Голубова.

Труханова підозрюють за статтею про привласнення майна. На думку слідства, злочинна схема за його участю завдала державі 185 млн грн збитків.

Зараз ви читаєте новину «Труханов заговорив про підтримку Порошенка на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути