вівторок, 15 жовтня 2024 09:50

Спецтема: Війна Росії проти України

Трамп заявив, що знав про наміри Путіна напасти на Україну

Трамп заявив, що знав про наміри Путіна напасти на Україну
Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що знав про наміри російського диктатора щодо України. Фото: eastnews.ua

Кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що знав про намір російського диктатора Володимира Путіна здійснити широкомасштабне вторгнення в Україну.

Республіканець під час свого виступу знову намагався запевнити, що за його президентства, Путін не напав би, пише The Telegraph. За словами Трампа, очільник Кремля нібито сам розповів йому про свої плани.

"Він казав про це. Це було важливо для нього. Але я сказав, ви не ввійдете", - розповів Трамп під час міського заходу в Оуксі, штат Пенсильванія.

Трамп запевняє, що нібито гарно ладнає з Путіним, тож великого вторгнення за його каденції б не сталося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп заявив, що скоро може початись Третя світова війна

Кандидат від республіканців водночас додав, що нібито має також хороші стосунки з президентом України Володимиром Зеленським. За версією Трампа, він покладе край війні на сході Європи, ще до того, як його переоберуть.

"Джо Байден нічого не зробив для цього - він не розмовляв з Путіним понад рік. Це війна, що повинна закінчитися. Я збираюся домогтися її закінчення. Збираюся спробувати закінчити цю війну, як новообраний президент", - наголосив політик.

Кандидатка на посаду президента Сполучених Штатів від Демократичної партії Камала Гарріс випереджає свого опонента, кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа на 4%.

За Гарріс готові голосувати 49%, тоді як за Трампа - 45% опитаних. Такі результати загальнонаціонального опитування Economist YouGov.

Зараз ви читаєте новину «Трамп заявив, що знав про наміри Путіна напасти на Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути