четвер, 26 вересня 2019 02:31

Трамп закликав якнайшвидше подолати корупцію в Україні

Трамп закликав якнайшвидше подолати корупцію в Україні
Трамп закликав подолати корупцію. Фото: ТСН

Президент США Дональд Трамп на зустрічі з Володимиром Зеленським зазначив, що в ході телефонної розмови з ним в кінці липня говорив про розслідування справи компанії, пов'язаної з сином екс-віце-президента США Джо Байдена Хантером Байденом, в контексті обіцянок Зеленського побороти корупцію в Україні.

"Я хочу, щоб він зробив все, що він може ... Це не його пряма робота, і він про це недавно сказав. Але все, що він може зробити з позиції боротьби з корупцією. Тому що корупція величезна. Коли син Байдена йде з мільйонами доларів з України, і вони нічого не знають і йому платять мільйони доларів - це корупція. Коли Байден залишає Китай з 1,5 млрд доларів... Все це жахливо ", - сказав він під час зустрічі із Зеленським у середу в Нью-Йорку.

"Я знаю, що президент України хоче зупинити корупцію. Я вважаю, що його обрали, перш за все, щоб перемогти корупцію. І якщо він зробить, то зробить всьому світу велику послугу. Думаю, що у нього вийде добитися успіху", - підкреслив Трамп .

Зеленський розповів Трампу про велику кількість прийнятих зараз Верховною Радою України законів, які спрямовані на реформи в правоохоронній системі для боротьби з корупцією і в економіці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський прокоментував чутки про тиск Трампа

Нагадаємо, в Нью-Йорку відбулася зустріч між Дональдом Трампом і Володимиром Зеленським.

Зараз ви читаєте новину «Трамп закликав якнайшвидше подолати корупцію в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути