понеділок, 09 грудня 2019 09:11

Трамп прокоментував візит свого адвоката до України

Трамп прокоментував візит свого адвоката до України
Візит Рудольфа Джуліані в Україну. Фото: hromadske.ua

Президент США Дональд Трамп заявив, що його особистий адвокат Рудольф Джуліані привіз "багато хорошої інформації", яку зможе використовувати на свідчення у Конгресі. Трамп наголосив, що його адвокат не розповів йому, що саме йому вдалося розшукати. Про це йдеться на сайті hromadske.ua

"Він щойно повернувся і збирається підготувати звіт, здається, для генерального прокурора, Конгресу і Міністерства юстиції. Він каже, що знайшов багато хорошої інформації. Я не говорив з ним про цю інформацію, але як ви знаєте, Руді є одним з найкращих борців зі злочинністю протягом останніх 50 років", - сказав Дональд Трамп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У НАТО сказали, чи вважають Росію ворогом

Джуліані відвідав Київ. Зустрівся із колишніми генпрокурорами Юрієм Луценком та Віктором Шокіним, із чинними депутатами Ради Олександром Дубінським та Андрієм Деркачем, а також із колишнім працівником посольства України у США Андрієм Теліженком, та нещодавно звільненим прокурором Костянтином Куликом.

Американські ЗМІ повідомили, що Рудольф Джуліані приїхав в Україну для зйомок документальних програм. Головною темою цих програм є просування версії Джуліані щодо справи про імпічмент Трампа, що дії президента США, якого звинувачують у зловживанні повноваженнями й перешкоджанні розслідуванню конгресменів, є цілком законними, а Україна насправді втручалася в американські вибори 2016 року на користь демократів.

На зустрічі лідерів Франції, Німеччини, Росії та України у Парижі 9 грудня питання полягатиме в тому, чи налаштовані західні уряди і Росія на тривале врегулювання конфлікту в Україні. Навіть якщо США не братимуть участь у паризьких дискусіях, Вашингтон знає, що стабільність на європейському континенті не буде забезпечена, поки місце України в цьому порядку залишається невизначеним.

Зараз ви читаєте новину «Трамп прокоментував візит свого адвоката до України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути