четвер, 22 березня 2018 04:00

Трамп і Макрон: Росію треба залучити до відповідальності за замах на життя Скрипаля

Трамп і Макрон: Росію треба залучити до відповідальності за замах на життя Скрипаля
Світові лідери виступили за залучення Росії до справи Скрипаля. Фото: Радіо Свобода

Президенти США і Франції провели бесіду, в ході якої торкнулися замаху на колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля з використанням хімічної зброї.

"Президент Дональд Трамп говорив сьогодні з президентом Франції Еммануелем Макроном. Президенти відзначили солідарність зі Сполученим Королівством після використання Росією хімічної зброї проти приватної особи на території Великобританії і погодилися з необхідністю вдатися до дій, щоб залучити Росію до відповідальності. Два лідери обговорили також те, як США і Європа можуть досягти згоди щодо тарифів ", - повідомляє Цензор.НЕТ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство Скрипаля розцінюємо як теракт проти російських громадян - МЗС Росії

Нагадаємо, екс-полковник запасу ГРУ Сергій Скрипаль, засуджений в 2006 році за шпигунство на користь британських спецслужб, постраждав в результаті отруєння невідомою речовиною в торговому центрі міста Солсбері.

Прем'єр-міністр Тереза ​​Мей заявила: уряд Великобританії прийшло до висновку, що відповідальність за отруєння в Солсбері колишнього співробітника ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки, найімовірніше, лежить на Росії. Вона також повідомила, що постраждалі були отруєні нервово-паралітичним речовиною "Новачок", яке розроблено в РФ.

Зараз ви читаєте новину «Трамп і Макрон: Росію треба залучити до відповідальності за замах на життя Скрипаля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути