пʼятниця, 07 вересня 2012 11:50

Томенко: Влада використовуватиме ВР у своїх інтересах протягом виборчої кампанії

Томенко: Влада використовуватиме ВР у своїх інтересах протягом виборчої кампанії
Микола Томенко вважає, що під час виборчої кампанії "регіонали" будуть використовувати ВР в своїх інтересах. Фото: ru.tsn.ua

Віце-спікер парламенту, один з лідерів "Батьківщини" Микола Томенко констатував, що справдився прогноз опозиції. На цій сесії робота Верховної Ради буде побудована у такий спосіб, що "50-70 депутатів парламентської більшості збиратимуться на кілька днів пленарного тижня для того, аби проголосувати законопроекти, необхідні для проведення виборчої кампанії та чергової "реформи" проти людей".

Про це повідомляє пресс-служба БЮТ.

"Все, що пов'язано з функціями парламентського контролю та інформування громадськості про ситуацію в країні влада буде принципово не виконувати", - наголосив Томенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працюють у Верховній Раді менше 10% народних обранців - ЧЕСНО

Політик відмітив, що саме так і сталося в першу ж пленарну п'ятницю нової сесії. Також він нагадав, що низкою законів передбачений обов'язок уряду інформувати парламент і громадськість про ситуацію в країні.

За словами політика, 7 вересня  Верховна Рада повинна була заслухати інформацію про підготовку та початок нового навчального року.

Водночас, Томенко підкреслив, що ще важливішою була інформація уряду про соціально-економічну і фінансову ситуацію в країні, яка турбує всіх громадян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Влада настільки боїться об'єднаної опозиції, що не може назвати своїх кандидатів" - Томенко

Натомість, додав він, уряд побоявся інформувати про те, що відбувається, і тому було відмінено засідання парламенту у п'ятницю.

Крім того, віце-спікер нагадав, що роботою парламенту у п'ятницю також обов'язково передбачена година для виступів народних депутатів, які інформують про проблеми в регіонах.

Він додав, що такі виступи так само сьогодні є надзвичайно важливими, оскільки йдеться про велику кількість порушень прав та свобод громадян, а також зловживань у виборчому процесі.

"Сьогодні цілком очевидно, що Верховну Раду влада використовуватиме у своїх інтересах протягом всієї виборчої кампанії і те, як працювати і які закони розглядати вирішуватимуть не депутати Верховної Ради і навіть не депутати парламентської більшості, а політтехнологи виборчого штабу Партії регіонів", - підсумував Томенко.

Зараз ви читаєте новину «Томенко: Влада використовуватиме ВР у своїх інтересах протягом виборчої кампанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути