пʼятниця, 20 листопада 2009 16:54

Томенко відчитав Януковича і Яценюка за прогули

Томенко відчитав Януковича і Яценюка за прогули

Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко відзначає погіршення відвідуваності депутатами пленарних засідань парламенту через кампанію з виборів президента.

Про це повідомила прес-служба депутата.

За словами Томенка, якщо на пленарному тижні 3-6 листопада засідання Ради, відповідно до відомостей про участь депутатів в поіменній письмовій реєстрації, пропустили 72 депутати, то на пленарному тижні 17-20 листопада на засіданні не було 77 депутатів.

"Серед цих 77-ми прогульників і кандидати в президенти, які теж жодного разу не з"явилися у Верховній Раді на своєму робочому місці: Віктор Янукович, Арсеній Яценюк, Інна Богословська. Також Володимир Литвин був відсутній на пленарних засіданнях, мотивуючи це тим, що він пішов в передвиборчу відпустку", - підкреслив він.

На думку Томенка, з наближенням виборів також стає все складніше ухвалювати в Раді необхідні для країни рішення, незважаючи на те, що команди деяких кандидатів в президенти почали координувати свою діяльність.

"Фактично можна говорити про спільну позицію 4 кандидатів в президенти в частині синхронізації своєї передвиборчої діяльності", - сказав він.

Томенко відзначив, що аналіз голосувань за більшість законопроектів показує, що рішення ухвалювалися голосами фракцій Партії регіонів, Комуністичної партії, Блоку Литвина і пропрезидентської частини фракції блоку "Наша Україна-Народна Самооборона".

Він спрогнозував, що спільні голосування цих політисил триватимуть, тоді як конфліктність і непродуктивність роботи Ради з наближенням дати виборів президента зростатиме.

Зараз ви читаєте новину «Томенко відчитав Януковича і Яценюка за прогули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути