Ексклюзиви
понеділок, 14 лютого 2011 13:09

Томенко: В Україні почалася друга хвиля приватизації

Томенко: В Україні почалася друга хвиля приватизації

Віце - спікер Верховної Ради Микола Томенко заявляє, що в Україні почалася друга хвиля приватизації.

Про це він сказав під час погоджувальної Ради.

"Я би так сказав, погодження монополій. Хімічну промисловість хочуть скупити, хтось хоче увесь ринок металургії, а хтось електроенергії", - додав він.

Віце-спікер зазначив, що опозиція буде суворо ставитися до приватизації землі.

"Зараз ставиться питання - чи продовжувати мораторій на землю, як рухатися з земельною реформою. Я ліберальна і демократична людина і вважаю, що ринок землі має бути і працювати на українську державу і тих людей, які працюють на землі. Я це підтримаю. Але складається враження, що виникла нова ідея - під цим демократичним гаслом розподілити, а точніше позабирати усе, що залишилося на ринку землі", - зауважив Томенко.

За його словами, БЮТ голосуватиме проти зняття мораторію на продаж землі "а в НУ-НС ідуть дискусії і невідомо який буде кінцевий результат".

"Ми виступатимемо за продовження мораторію, бо розуміємо, що продаж землі сьогодні означатиме, що клани поділили, хто відповідатиме за землю. І це не має жодного відношення до земельної реформи, про яку ми говоримо", - резюмував віце-спікер.

Зазначимо, що попри мораторій на продаж землі сільгосппризначення та заборони зміни її цільового призначення в Україні її успішно продають.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Томенко: В Україні почалася друга хвиля приватизації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути