вівторок, 11 жовтня 2011 10:45

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Томенко розповів, що опозиція робитиме без Тимошенко

Томенко розповів, що опозиція робитиме без Тимошенко

Опозиція оскаржуватиме вирок Юлії Тимошенко в українських судах та Європейському суді з прав людини, а також буде апелювати до людей.

Як повідомила прес-служба БЮТ, про це журналістам біля Печерського райсуду заявив віце-спікер Верховної Ради, один з лідерів партії "Батьківщина" Микола Томенко.

"Цілком очевидно, що суд "заряджений" на винесення вироку, тому в нас залишається кілька варіантів для дій, - сказав він. - Варіант парламентський: ми реєструємо спільні поправки від опозиції і вимагаємо ліквідації цих статей (статті 364, 365 Кримінального кодексу, які інкримінують Юлії Тимошенко)".

"Ми також будемо оскаржувати вирок в українських та європейських судах і в залежності від ситуації будемо звертатися до людей, щоб вони допомогли у боротьбі, тому що цілком очевидно, що без допомоги суспільству буде дуже важко боротися з цією владою", - наголосив Томенко.

Політик також підкреслив, що зараз головне не допустити конфліктів під судом, "тому що вчорашні заяви правоохоронних органів про те, що нібито готують теракти, кровопролиття – це свідома провокація".

"Наше завдання не допустити таких провокацій, щоб влада ще не додумалася ввести надзвичайний стан. Коли під судом кілька тисяч омонівців – це означає, що влада боїться, робить все, щоб заборонити будь-які мирні зібрання, страйки чи акції протесту", - підкреслив опозиціонер.

Крім того, Томенко зазначив, що якщо опозиція не доб'ється участі Тимошенко і Луценка у наступних виборах, то вона буде робити все, щоб взагалі не брати участі у таких виборах і таким чином зірвати їх.

Зараз ви читаєте новину «Томенко розповів, що опозиція робитиме без Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути