четвер, 17 травня 2012 09:55

Томенко розповів про будівництво у Каневі нової "забаганки" для Януковича

Томенко розповів про будівництво у Каневі нової "забаганки" для Януковича
Під горою Шевченка будують смугу для літаків - Микола Томенко. Фото: segodnya.ua

Заступник голови Верховної Ради, один з лідерів партії "Батьківщина" Микола Томенко заявив, що на Черкащині розпочалося втілення в життя "нового диво-проекту" - смуги для літаків середньої потужності під горою Тараса Шевченка.

Як повідомила прес-служба "Батьківщини", Томенко нагадав, що у Каневі під горою, де похований Тарас Шевченко, вже збудували вертодром "для всіх" за 130 мільйонів бюджетних гривень.

"Туди, за інформацією місцевих жителів, один раз приземлився гелікоптер президента і, звісна річ, нікого, крім президента та урядовців, більше не збираються туди пускати", - відзначив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колесніков відкрив вертолітний майданчик у Каневі з "рідним" колючим дротом

Він наголосив, що тепер місцева влада взялася виконувати нову настанову президента і почала будувати посадкову смугу для літаків середньої потужності, яка має бути, як мінімум, 300 метрів.

За словами Томенка, очевидно, що йдеться про "чергову абсурдну ідею".

"Якщо найбільший вертодром в Україні використовує один чоловік, то цілком очевидною є доля і цього наддорогого проекту", - сказав бютівець.

Віце-спікер нагадав, що влада вже кілька років обіцяє відновити роботу Черкаського аеропорту, який був потрібний громаді, натомість, "сьогодні всі сили, бюджетні і бізнесові гроші області були кинуті на новий "геніальний проект" влади".

Зараз ви читаєте новину «Томенко розповів про будівництво у Каневі нової "забаганки" для Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути