середа, 25 липня 2012 00:36

Томенко розповів, хто підло ховається за Медведчуком

Томенко розповів, хто підло ховається за Медведчуком
Микола Томенко не бачить парламентських перспектив у Королевської та Медведчука. Фото: chak.com.ua

Віце-спікер Верховної Ради, опозиціонер Микола Томенко сумнівається, що до наступної Верховної Ради пройдуть "Україна — вперед!" Наталії Королевської та "Український вибір" Віктора Медведчука.

Про це політик сказав в ефірі "5 каналу".

"Сумніваюсь, що Королевська буде у наступній ВР. Один мій знайомий назвав її передвиборчий блок "Гроші — вперед!". Телевізійна реклама і гроші — це важлива умова, але недостатня, щоб пройти в парламент", - вважає Томенко.

На його думку, такий підхід є "чистою передвиборчою попсою". Водночас нардеп визнав, що у Королевської достатньо якісна реклама, а у Медведчука вона значно слабкіша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Український вибір" Медведчука – це вибір Росії в Україні"

"Якщо Королевська, скоріш за все, не буде у наступній ВР, то Медведчук точно не пройде туди. Та й мета у нього інша. Вона полягає у тому, щоб сказати, що він повернувся і готовий працювати", - уточнив парламентарій.

На його переконання, за інтересами Медведчука стоїть Росія, яка хоче, аби він став людиною, котра безпосередньо впливала би на прийняття рішення в інтересах РФ.

"Тут мета — пролобіювати свої інтереси після виборів і зробити Медведчука прем'єр-міністром Криму, наприклад", - пояснив Томенко.

Зараз ви читаєте новину «Томенко розповів, хто підло ховається за Медведчуком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути