субота, 02 березня 2013 01:37

Томенко розповів, як на Черкащині розквітнув "донецький фашизм"

Томенко розповів, як на Черкащині розквітнув "донецький фашизм"
Фото: ipress.ua

Народний депутат від фракції ВО "Батьківщина" Микола Томенко вважає проявом фашизму призначення на управлінські посади в Черкаській області чиновників з Донбасу, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Я погоджуюся прочитати безплатно коротеньку лекцію "Що таке фашизм і як з ним боротись". Я розумію, що по відношенню до Черкащини своєрідний фашизм – це коли з інших регіонів привозять людей, щоб вони керували черкащанами. Фашизм – це коли за расовою, національною ознакою, політичним переконаннями хтось вивищується над іншими і все робить для того, щоб будувати політику меншості", - пояснив Томенко.

Він уточнив, що фашизм – це "коли Черкащиною керують вихідці з Донецька та Харкова".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це вже до фашизму доходить" - губернатор Черкащини про опозицію

"Я борюся з таким фашизмом, - зауважив нардеп. – Звичайно мені приємно, що тепер по закону з нами будуть боротись. До того значить незаконно боролися? Я думаю, ми знайдемо можливість захиститися, тому що поки що ми об'єднані – і "Батьківщина", і "Свобода" і "УДАР". І не тільки на Черкащині, а й по всій Україні".

На думку Томенка, проблема чинного губернатора Черкащини Тулуба в тому, що він боїться людей.

"Я розумію, відбулася якась акція – нерви у нього здали, і він почав розповідати, що знає і не знає. Просто істерика. Але це вже смішно: витягувати БТРи, щоб ніхто не зміг провести мітинг чи пікет. Що далі?" - поцікавився опозиціонер.

"Міс Черкас проведуть чи стриптиз покажуть, щоб площу зайняти? - пожартував Томенко. – Є ще один губернатор, який діє такими ж методами – Присяжнюк (губернатор Київщини — ред.). Труси й сало продає перед адміністрацією, щоб перед ЦВК не проводили ніяких мітингів. Але це право людей вийти і висловити свою точку зору. А ховатися і обзивати фашистами... Ще слабкішої людини я не бачив. Треба ж навчитися тримати удар".

Зараз ви читаєте новину «Томенко розповів, як на Черкащині розквітнув "донецький фашизм"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути