четвер, 03 березня 2011 15:47

Томенко пророчить реформування освіти "на вулиці"

Томенко пророчить реформування освіти "на вулиці"

Відмова влади від парламентського обговорення реформи освіти з фахівцями спровокує її обговорення "на вулиці".

Про це заявив заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко, коментуючи голосування парламенту за проект постанови про проведення парламентських слухань на тему: "Шляхи реформування вищої освіти в Україні" (20 квітня 2011 року), повідомила його прес-служба.

Політик вважає, що відмова більшості обговорити шляху реформування вищої освіти у парламенті за участю фахівців, які представляють наукове, вузівське та шкільне середовище, говорить про те, що провладні фракції взяли на себе відповідальність за непрофесійну, непрозору реформу вищої освіти, яка здійснюється Міністерством освіти і науки, молоді та спорту всупереч позиції студентів та викладачів.

"Цілком очевидно, що проурядові фракції під тиском Міністерства освіти і науки побоялися перенести обговорення реформи вищої освіти у фахове прозоре демократичне русло, - наголосив Томенко. - Відмова влади обговорювати цю реформу з фахівцями у парламенті може спровокувати її обговорення "на вулиці".

Зараз ви читаєте новину «Томенко пророчить реформування освіти "на вулиці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути