Ексклюзиви
вівторок, 24 березня 2009 14:31

Томенко прогнозує перевибори Черновецького

Томенко прогнозує перевибори Черновецького
Заступник голови Верховної Ради, один з лідерів Блоку Юлії Тимошенко Микола Томенко вважає неминучими позачергові вибори мера Києва. Про це повідомила його прес-служба.

На думку віце-спікера, столиця приречена на нові позачергові вибори.

"Це єдиний еволюційний шлях виходу з кризи. Якщо київська влада не буде змінена найближчим часом - варіанти розвитку подій складно передбачити", - сказав він.

Томенко вважає, що в зміні міської влади зацікавлені в першу чергу жителі столиці, а не політики.

"Якщо політичні партії, які активно працюють у Києві, сподіваються, що київська міська влада здатна підготувати антикризову програму, а Президент із прокуратурою навести лад, то це політичний романтизм або неадекватність", - сказав він.

Депутат вважає, що свідченням неадекватності влади є прийняття міськрадою нереального, на його думку, бюджету й дозвіл на залучення кредиту комерційного банку "Хрещатик" під заставу адміністративних будинків і театрів столиці.

Раніше Томенко допускав призначення позачергових виборів мера Києва за результатами роботи тимчасової слідчої комісії Ради з розслідування порушень Конституції й законів посадовими особами Київської міської ради й Київською міською державною адміністрацією.

19 лютого Рада створила комісію з розслідування порушення Конституції й законів посадовими особами Київради й Київміськадміністрації.

Позачергові вибори мера столиці відбулися в травні 2008 року.

За матеріалом: Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Томенко прогнозує перевибори Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути