вівторок, 12 січня 2010 15:23

Томенко прогнозує партійну чистку в БЮТі після виборів

Томенко прогнозує партійну чистку в БЮТі після виборів
Заступник голови Верховної Ради, один з лідерів Блоку Юлії Тимошенко Микола Томенко прогнозує перегляд членського складу Блоку Юлії Тимошенко після виборів Президента.

Про це він сказав журналістам у Житомирі.

"Я вважаю, що сьогодні БЮТ має свою політичну історію, свої досягнення, але й має багато невдач, що дає мені підставу зробити висновок, що партія, до речі, це не лише проблема БЮТ, вимагає серйозних радикальних змін", - сказав політик.

Томенко також уточнив, що й інші керівники партії підтримують його ідею про так звану чистку партійних лав.

"Я вважаю, що вона необхідна. Якщо такої чистки не буде, мені, зрозуміло, важко буде працювати в такій політичній силі. Я думаю, що є готовність і керівництва партії попрощатися з деякими людьми", - заявив Томенко.

Політик вважає, що кращий час для проведення партійної чистки - після президентських виборів перед проведенням місцевих, оскільки це дасть можливість висувати в місцеві ради гідних людей.

На думку Томенка, післявиборна чистка важлива, оскільки зніме багато питань під час можливих виборів Ради за відкритими списками, передає proUA.

Зараз ви читаєте новину «Томенко прогнозує партійну чистку в БЮТі після виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути