пʼятниця, 02 грудня 2011 11:11

Томенко закликав політиків не "водити козу" для телебачення і мітинги влаштовувати тільки спільні

Томенко закликав політиків не "водити козу" для телебачення і мітинги влаштовувати тільки спільні

Віце-спікер і один з лідерів БЮТ Микола Томенко переконаний, що для того, щоб домагатися від влади рішень в інтересах суспільства, опозиції необхідно проводити спільні, скоординовані і масові протестні заходи.

"Цілком очевидно, що влада боїться тільки скоординованих, організованих і масових акцій протесту", - заявив Томенко.

За його словами, враховуючи це, влада робить все, щоб простимулювати і зробити звичним те, що в Україні постійно проходять нечисленні паралельні акції багатьох партій чи опозиційних політиків.

"Боротьба за те, щоб перемогти на виборах, дуже важлива, але, на жаль, останні події показують, що така боротьба, коли поодинокі політичні діячі збирають на мітинги кілька сотень людей для того, щоб показати їх по телебаченню, є не боротьбою, а акціями, які дискредитують ідею системної опозиційної діяльності", - сказав Томенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активісти КУПР на Майдані ледве не побилися з представниками партії Ляшка

Віце-спікер підкреслив, що "сьогодні політикам потрібно припинити "водити козу" для телебачення та Адміністрації президента, а показувати міць, силу і впливовість скоординованими і спільними заходами".

"Саме таким чином можна досягати результату і змушувати владу або скасовувати непопулярні рішення, або приймати рішення в інтересах суспільства", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська прийшла під Кабмін зігріти голодних чорнобильців

Томенко повідомив, що пропонуватиме всім лідерам опозиційних партій максимально погоджувати масові заходи та припинити проведення "малочисельних хороводів" для новин на декількох каналах.

Зараз ви читаєте новину «Томенко закликав політиків не "водити козу" для телебачення і мітинги влаштовувати тільки спільні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути