пʼятниця, 07 листопада 2008 10:55

Томенко попросив Луценка взятися за наставника Черновецького

Заступник голови Верховної Ради України, один з лідерів БЮТ Микола Томенко направив звернення до міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка з проханням розслідувати діяльність фінансової групи "King"s Capital".

Про це повідомили в прес-службі Томенка.

Як зазначається в повідомленні, "діяльність цієї компанії не раз була об"єктом журналістських розслідувань у вітчизняних друкованих та електронних мас-медіа, які звертали увагу на незрозумілу засекреченість будь-яких документів чи договорів цієї компанії, а також, зокрема, на те, що з 2006 по 2007 рік ця організація, яка не має відповідної дозвільної документації на отримання коштів від населення, поповнила свої рахунки за рахунок вкладників близько 200-ма мільйонами гривень". За оцінками фінансових експертів, зауважує прес-служба, "ООО "Кінгз Кепітал" є нічим іншим, як черговою фінансовою пірамідою".

"Окрім того, за інформацією газети "Дело", компанія "Кінгз Кепітал" має безпосереднє відношення до церкви Сандея Аделаджі "Посольства Царства Божого". Приблизно 70% вкладників "Кінгз Кепітал" є прихожанами даної церкви", - йдеться в повідомленні і наголошується, що "зважаючи на вищевикладене, а також на відмову цієї компанії виплачувати своїм вкладникам обіцяні кошти та з метою захисту громадян України (особливо під час фінансової кризи) від можливих економічних махінацій, Томенко просить міністра внутрішніх справ Луценка взяти під особистий контроль розслідування діяльності компанії "Кінгз Кепітал"", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Томенко попросив Луценка взятися за наставника Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути