понеділок, 14 січня 2013 13:24

Томенко підозрює, що це влада зірвала засідання комітету з євроінтеграції

Томенко підозрює, що це влада зірвала засідання комітету з євроінтеграції
Микола Томенко: опозиція вимагатиме провести засідання комітету. Фото: gazetavv.com

Опозиція буде вимагати скликання комітету із закордонних справ, щоб обрати делегатів на Асамблею Ради Європи від УДАРу та "Свободи".

Про це під час конференції сказав Микола Томенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європа від нас вже чекає не балачок, а конкретних дій - нардеп

"Проблема не в "Батьківщині", а в представниках від "Свободи" і УДАРу. Зрозуміло, що це не було рішення комітету. Це якби зібрався комітет і не набралося певної кількості голосів, то так... А якщо їм заборонили приходити, це означає, що є вказівка від уряду чи від президента. На жаль, сьогодні центр прийняття рішень - поза сесійною залою", - сказав нардеп.

Він розповів, що засідання комітету із закордонних справ, де мали визначити склад делегації, не відбулося, бо не прийшли 9 його членів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко — головний біль не лише опозиції, але й всієї України - "регіонал"

"Ми будемо боротися, щоб засідання  таки відбулося. Партія регіонів просто смішна. Кажуть: ні, це не демарш. Це випадково 9 депутатів не прийшли на засідання комітету. Будемо вимагати, щоб відбулося засідання. І щоб діяв принцип, який є всьому світі: не Партія регіонів має вирішувати, які мають бути кандидати від "Батьківщини", і  не "Батьківщина", які від Партії регіонів. Це, якби ми сказали, що ми проти Попеску (Іван Попеску - делегат в ПАРЄ від ПР - gazeta.ua). Це ж абсурд. Кожна фракція делегує і ви автоматично стаєте делегатом. Адже вас уже обрали, ви вже народний депутат", - пояснив Томенко.

Зараз ви читаєте новину «Томенко підозрює, що це влада зірвала засідання комітету з євроінтеграції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути