субота, 19 листопада 2011 13:46

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко знову не підпустила до себе лікарів МОЗ

Тимошенко знову не підпустила до себе лікарів МОЗ

Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко в суботу в черговий раз відмовилася від обстеження фахівцями Міністерства охорони здоров'я, повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

За її даними, проведена корекція лікування екс-прем'єра.

"19 листопада для проведення дообстеження стану здоров'я Юлії Тимошенко до Київського СІЗО прибула комісія з фахівців МОЗ України, Державної пенітенціарної служби України, а також її особистий лікар і медична сестра. Однак Юлія Тимошенко в черговий раз відмовилася від проходження обстеження в запропонованому складі комісії", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тимошенко з'явились великі крововиливи на тілі - Турчинов

У пенітенціарній службі також нагадали, що з урахуванням скарг Тимошенко на стан здоров'я керівництво Київського СІЗО з 18 серпня постійно на умовах збереження конфіденційності намагається забезпечити екс-прем'єра кваліфікованою медичною допомогою, в тому числі за участю її особистого лікаря і медсестри.

"Незважаючи на це, вона систематично відмовляється від проведення запропонованих обстежень, у тому числі лабораторних та інструментальних, що порушує порядок отримання медичної допомоги особами, узятими під варту. У зв'язку з такими відмовами Юлія Тимошенко неодноразово попереджалася про її особисту відповідальність за стан здоров'я" , - підкреслили в прес-службі.

Раніше перший заступник лідера партії "Батьківщина" Олександр Турчинов заявив, що стан здоров'я екс-прем'єра продовжує погіршуватися. У зв'язку з цим соратники Тимошенко мають намір запросити в Україну зарубіжних лікарів і втрутитися в ситуацію навколо здоров'я екс-прем'єра та інших політв'язнів.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко знову не підпустила до себе лікарів МОЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути