Ексклюзиви
пʼятниця, 16 серпня 2013 06:35

Тимошенко знову категорично відмовляється їхати до суду у справі ЄЕСУ - пенітенціарії

Тимошенко знову категорично відмовляється їхати до суду у справі ЄЕСУ - пенітенціарії
Юлія Тимошенко. Фото: podrobnosti.ua

Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко відмовляється бути етапованою на судове засідання у справі про фінансові зловживання корпорації "Єдині енергетичні системи України" (ЄЕСУ), яке призначено на 16 серпня в Київському районному суді Харкова.

Як повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України, Тимошенко була проінформована про виклик до суду 16 серпня і який у відповідь в категоричній формі заявила, що не бажає бути етапований.

Тимошенко також написала заяву, яка фактично нічим не відрізняється від попередніх, в якому заявила клопотання до суду у справі ЄЕСУ.

Прес-служба повідомила, що у зв'язку з категоричним небажанням засудженої бути етапований до суду, а також увазі не зрозумілих з точки зору закону заяв та з метою недопущення з її боку провокацій і скандальних ситуацій керівництво колонії на підставі заяви Тимошенко та акта про її відмову прийняло рішення відкликати заявку на забезпечення супроводу і конвою.

У разі ж, якщо раптом засуджена виявить бажання їхати до суду, всі організаційні заходи з боку керівництва колонії будуть зроблені невідкладно і своєчасно.

Чергове засідання Київського суду Харкова у справі про зловживання корпорації ЄЕСУ, яку в 1995-1996 рр.. очолювала Тимошенко, почнеться 16 серпня в 15.00 в будівлі Апеляційного суду Харківської області.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко знову категорично відмовляється їхати до суду у справі ЄЕСУ - пенітенціарії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути