пʼятниця, 29 квітня 2011 16:14

Тимошенко змусила Україну підписати "харківські угоди" - Партія регіонів

Тимошенко змусила Україну підписати "харківські угоди" - Партія регіонів

Дії опонентів влади спрямовані на розхитування політичної стабільності в країні.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, таку думку висловив член парламентської фракції "регіоналів" Ельбрус Тедеєв.

Тедеєв переконаний, що дії опонентів влади не сприяють реальному поліпшенню життя в Україні, а, навпаки, спрямовані на розхитування політичної стабільності.

"Сьогодні опозиція намагається будь-яким шляхом поставити владі підніжку, щоб знайти привід для закидів. Якби їх справді хвилювали інтереси простих українців і майбутнє нашої країни, то вони висували б конструктивні пропозиції та надали б свої варіанти щодо поліпшення життя. Замість цього вони намагаються заборонити своїм депутатам законотворчу діяльність спільно з представниками більшості", - заявив народний депутат.

"Регіонал" не виключає того, що політичні опоненти Партії регіонів готові піти на будь-які негідні вчинки, щоб очорнити владу в очах громадськості.

"У представників попередньої влади не вистачає сили волі визнати, що саме вони привели країну до необхідності підписати "харківські угоди". Тому що, якщо б ми закуповували газ за тією ціною, про яку домовилася Тимошенко, наша країна давно була б банкротом", - підкреслив Тедеєв.

Як відомо, у квітні 2010 року президенти України і Росії Віктор Янукович і Дмитро Медведєв домовилися про подовження терміну перебування Чорноморського флоту Російської Федерації в Севастополі до 2042 року в обмін на знижку в ціні російського газу для України протягом десяти років.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко змусила Україну підписати "харківські угоди" - Партія регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути