вівторок, 06 липня 2010 15:48

Тимошенко зізналася, що відмовила чоловіку у депутатському мандаті

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко розповіла, що відмовила своєму чоловіку Олександру включити його до виборчих списків БЮТ на минулих виборах до Верховної Ради.

Про це вона написала у персональному  блозі.

"Подзвонив мені мій чоловік – Саша. Запитує: що робиш? Я кажу: пишу якраз пост про тебе на особистий блог… Здається, він не повірив. Говорить: краще б ти записала мене минулого разу до виборчого списку БЮТ", - пише Тимошенко.

За її словами, така історія дійсно мала місце декілька років тому.

"Я проводила якусь страшенно важливу нараду, а чоловік сидів і чекав у приймальні. Годину, другу, третю… Нарешті не витримав і передав записку, а вірніше, заяву. У ній було написано: прошу розглянути можливість включення мене до виборчого списку БЮТ. Тоді була така пора в країні, коли мало не всі мої рідні та знайомі перебували у в"язницях. І депутатський мандат, повірте, був не предметом розкошу, а засобом самозбереження. Однак, на заяві я написала: "Відмовити". І все, більше до теми цієї розмови ми ніколи не поверталися", - додала вона.

Екс-прем"єр пригадала цю історію з нагоди святкування ювілею свого чоловіка.

"Кілька днів тому ми відзначали день народження, а точніше – ювілей Саші. У сімейному колі. Було затишно, спокійно і просто по-людськи – добре. На мить мені стало дуже боляче, що так мало часу проводила в останні роки з родиною, з чоловіком, з донькою", - зізналася лідер БЮТ.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко зізналася, що відмовила чоловіку у депутатському мандаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути