субота, 24 квітня 2010 10:34

Тимошенко зібрала людей під парламентом

Тимошенко зібрала людей під парламентом

Кількатисячний мітинг прихильників парламентської опозиції розпочався під стінами Верховної Ради зранку у суботу, повідомляє кореспондент Gazeta.ua з місця події.

Найбільше серед протестувальників прихильників БЮТ. Вони гуртуються біля сцени на площі перед Маріїнським палацом, де очікують виступу свого лідера Юлії Тимошенко, котра закликала бойкотувати пролонгацію угоди про перебування Чорноморського флоту Росії на території України. Зі своїми партійними прапорами також стоять симпатики ВО "Свобода" та партії "За Україну!".

Під стінами парламенту є й прибічники Партії регіонів. Їх кілька сотень, стоять навколо паркану, що огороджує будівлю Верховної Ради. Перед ними кілька десятків міліціонерів. Чисельності мітингу з обох сторін правоохоронці не називають.

"Наші люди вийшли, щоби захистити свій вибір і відповісти на дестабілізуючі дії опозиціонерів, - пояснив народний депутат-"регіонал" Андрій Пінчук у коментарі Gazeta.ua.

Тим часом на сцену вийшла виступати Юлія Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко зібрала людей під парламентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути