вівторок, 04 січня 2011 14:03

Тимошенко запросила українців на Майдан

Тимошенко запросила українців на Майдан

Екс-прем'єр України, лідер партії Батьківщина Юлія Тимошенко закликає всіх українців прийти 22 січня на Майдан Незалежності в Києві та відсвяткувати День соборності.

Про це вона заявила сьогодні, 4 січня, в апеляційному суді Києва, який повинен був розглядати скаргу екс-глави МВС Юрія Луценка.

"Хотіла би зараз звернутися до всієї країни ... Я хочу всім нагадати, що 22 січня в Україні ми святкуємо, відзначаємо одне з найістотніших наших свят і подій. Це День соборності, день об'єднання. Тому 22 січня, я хочу саме зараз сказати, і сподіваюся, що мене підтримають політики (опозиційні - ред.), скликати всіх людей доброї волі та відсвяткувати День соборності на тому місці, де ми завжди з вами збираємося. Це Майдан", - заявила Тимошенко.

Вона додала, що тільки таким чином можна показати нинішній владі, що українці єдині.

Як повідомлялося, сьогодні, 4 січня, Юлія Тимошенко прибула до Апеляційного суду підтримати екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Проте суд переніс розгляд скарги Луценка на завтра.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко запросила українців на Майдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

58

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути