неділя, 18 листопада 2007 16:42

Тимошенко запропонувала Ющенку і Януковичу разом рятувати гірників

Тимошенко запропонувала Ющенку і Януковичу разом рятувати гірників
Блок Юлії Тимошенко закликавав профільні міністерства і прем"єр-міністра прийняти всі необхідні заходи для порятунку людей, які досі залишаються в шахті ім. Засядька в Донецьку.

"Сьогодні відбулася одна з наймасштабніших катастроф в історії українського вуглевидобування - вибух на шахті ім. Засядько знову поніс життя шахтарів", наголошується в спеціальному повідомленні прес-служби БЮТ.

"Блок Юлії Тимошенко виражає співчуття загиблим і членам їх сімей.

Переконані, що заради подолання трагічних наслідків і вживання заходів по недопущенню нових подібних трагедій повинні з"єднати зусилля всі політичні сили: Президент, Уряд, Верховна Рада і опозиція.

Ми вважаємо, що потрібно негайно утілити в життя хоч би одну справжню державну програму, яка зробить пріоритетом номер один безпека праці на шахтах, а не нескінченно красти шахтарські засоби. Потрібно нарешті перестати вимірювати кожен мільйон тонн здобутого чорного золота людськими життями", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко запропонувала Ющенку і Януковичу разом рятувати гірників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути