пʼятниця, 09 березня 2012 12:12

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко залишилася без материнських обіймів

Тимошенко залишилася без материнських обіймів

У Качанівській колонії почалося тривале побачення екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко з рідними. На побачення прибула тільки донька Євгенія. Про це повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

"Тимошенко 25 лютого письмовою заявою звернулася до керівництва Качанівської виправної колонії № 54 з проханням надати їй можливість тривалого побачення у період з 9 по 11 березня п.р. включно з близькими родичами. Вона мала намір побачитись із донькою та матір'ю", - йдеться у повідомленні.

Однак до Тимошенко на побачення прибула тільки донька. Мати екс-прем'єра не приїхала.

Побачення відбувається у спеціальному приміщенні з можливістю спільного проживання відвідувачів разом із засудженим протягом трьох діб і триватиме воно з 9 по 11 березня включно.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва 11 жовтня 2011 засудив Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009-му році.

Крім того, Тимошенко заборонено протягом трьох років обіймати посади на держслужбі. Суд також задовольнив позов НАК "Нафтогаз Україна" до Тимошенко, згідно з яким вона повинна відшкодувати збиток компанії в сумі понад 1,5 мільярдів гривень.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко залишилася без материнських обіймів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути