вівторок, 29 листопада 2011 22:28

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко за станом здоров'я не зможе прийти на засідання апеляційного суду - Турчинов

Тимошенко за станом здоров'я не зможе прийти на засідання апеляційного суду - Турчинов

Юлія Тимошенко не зможе брати участь в судових засіданнях в апеляційному суді Києва, вважає перший заступник голова ВО "Батьківщина" Олександр Турчинов.

"За станом здоров'я, Юлія Володимирівна навряд чи зможе брати участь у судових засіданнях, тому що, на жаль, стан її здоров'я дуже швидко погіршується", - заявив Турчинов в прямому ефірі на "5 каналі".

За його словами, при розгляді апеляції на рішення Печерського районного суду "реальне засідання розпочнеться 13-го грудня, а 1-го грудня буде технічне засідання, на якому буде визначено порядок розгляду цієї справи".

"Хоча вже 1 грудня буде зрозуміло, чи підготували вже в адміністрації президента їй остаточний вирок чи ні, вже можна буде оцінити і зрозуміти ситуацію", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Апеляцію Тимошенко почнуть розглядати значно раніше, аніж заплановано - Власенко

Турчинов підкреслив, що "якби у нас був хоча б 1% правосуддя в цьому апеляційному суді або судочинстві, то, безумовно, там має бути не тільки виправдувальний вирок, а має бути відкрито Кримінальну справу проти тих, хто нахабно, цинічно фальсифікував цю справу і спотворював судовий процес".

"У той же час, наскільки я розумію, там досить довго підбирали тих, хто буде розглядати справу, і 1 грудня ми вже зможемо оцінити, яким шляхом піде вказаний вище суд: або шляхом Кірєєва, або спробують хоча б якесь судочинство продемонструвати" , - сказав політик.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко за станом здоров'я не зможе прийти на засідання апеляційного суду - Турчинов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути