Ексклюзиви
середа, 11 листопада 2009 10:58

Тимошенко: За кожну людину, яка гине, відповідальність несе Ющенко

Тимошенко: За кожну людину, яка гине, відповідальність несе Ющенко

Прем"єр Юлія Тимошенко вимагає від президента Віктора Ющенка негайно підписати закон про виділення 1 мільярда гривень на боротьбу з епідемією грипу.

Про це вона заявила, відкриваючи засідання Кабміну у середу.

"Домовлено про закупівлю реанімаційного медичного обладнання, протипандимічної сезонної вакцини від грипу. Домовлено про закупівлю антибіотиків. Робота зупинилася за однієї банальної причини: майже 8 днів президент не підписує закон про виділення мільярда гривень на боротьбу з епідемією", - сказала Тимошенко.

"Поки цей закон не буде підписано і поки уряд не отримає необхідні фінансові ресурси, ми не можемо укласти жодного контракту. Ми не можемо боротися з епідемією", - додала вона.

"Ми вважаємо, що діяльність президента, коли він свідомо не підписує закон про виділення грошей на боротьбу з епідемією, при чому закон, який проголосовано майже всіма депутатами, це пряма діяльність проти України", - заявила прем"єр.

Тимошенко також наголосила, що "за кожну людину, яка хворіє або гине, персональну відповідальність несе президент".

Вона висловила сподівання, що Ющенко до кінця середи підпише цей закон.

"Якщо він не підпише, це буде означати, що він хоче повернення до надзвичайного стану, до часів, коли епідемія розповсюджувалася. І на фоні цього зупинити президентські вибори. Я вважаю, що для президента ця діяльність є несумісною з перебуванням на посаді", - сказала Тимошенко, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: За кожну людину, яка гине, відповідальність несе Ющенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути