вівторок, 07 лютого 2012 18:26

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко з колонії: "Я піду у новий парламент"

Тимошенко з колонії: "Я піду у новий парламент"

Екс-прем'єр і лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко написала лист однопартійцям, який розміщений на її сайті. У першу чергу вона вдячна всім, хто боровся за неї.

"Я дуже скучила за вами, за дорогими моєму серцю людьми, з якими я пройшла значну частину свого життя і всі етапи боротьби за становлення нашої держави.

І коли я бачила ваші рукопашні бої в Печерському суді, ваші очі, при винесенні вироку мені, коли зараз спостерігаю, як ви піднімаєтеся і йдете в атаку в парламенті, як боретеся за країну і за мене на світовій політичній арені, я думаю, що незважаючи на біду, в якій опинилася, я щаслива людина, бо мені дуже пощастило з вами - моєю родиною, людьми честі, моралі і віри", - йдеться в листі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівці" у ВР намагаються перекричати Януковича і скандують "Юлі - волю"

Тимошенко запевняє, що у неї достатньо інформації для глибокого аналізу і розуміння подій.

"Незважаючи на моє місцезнаходження і стан здоров'я, я відстежую всі процеси, що відбуваються в нашій країні. У мене досить інформації для глибокого аналізу і розуміння цих подій. Ми крок за кроком стаємо сильною, монолітною командою, яка гідна довіри людей, яку підтримує демократичний світ. Командою, яка за лаштунками політичних баталій не їсть з рук окупантів і не братається з ними в кулуарах, імітуючи опозиційність.

Саме з вами, з людьми, які пройшли всі випробування, я піду далі в майбутнє - в новий парламент і в новий історичний етап становлення нашої незалежної, європейської, демократичної країни", - пише Тимошенко.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Янукович на очах у іноземних послів залишав Раду під крики "Ганьба!"

У своєму листі екс-прем'єр закликає однопартійців серйозно зайнятися консолідацією опозиційних сил і зосередитися на підготовці до майбутніх виборів.

"Запам'ятайте: ключ до усунення режиму - в єдності опозиції, аж до єдиного партійного списку, в чіткому поділі політичного поля на чорне і біле, на добро і зло, на Україну та її окупантів", - йдеться в листі.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко з колонії: "Я піду у новий парламент"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

86

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути