Ексклюзиви
вівторок, 07 лютого 2012 14:15

Янукович на очах у іноземних послів залишав Раду під крики "Ганьба!"
23

Фото: Фото: Тарас Подолян

У вівторок відкрилася десята сесія Верховної Ради шостого скликання. У сесійній залі зареєструвалися 394 народних депутатів. Національний гімн України виконав хор ім.Г.Верьовки.

У церемонії відкриття взяв участь президент Віктор Янукович, прем'єр-міністр Микола Азаров, члени уряду, судді Конституційного суду, генеральний прокурор Віктор Пшонка, глава СБУ Ігор Калінін.

Депутати фракції "БЮТ-Батьківщина" традиційно накрили свої місця в сесійній залі полотном із зображенням свого лідера - Юлії Тимошенко. Вони також розгорнули гасла "Ні політичним репресіям!", "Україні - волю".

Під час представлення керівників України, опозиційні депутати скандували "Ганьба!", а депутати більшості вітали їх оплесками.

Після виконання національного гімну України опозиційні депутати почали скандувати: "Юлі - волю", чим завадили Януковичу почати виступ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тейшейра підтвердив - керівники ЄС не хочуть бачитись з Януковичем

У свою чергу депутати більшості оплесками підтримували главу держави.

Голова Верховної Ради Володимир Литвин закликав депутатів до спокою.

Протягом 5 хвилин Янукович незворушно чекав тиші в залі, однак почав свою промову під скандування депутатів "БЮТ-Батьківщина".

У своєму виступі він зазначив, що 2012 рік буде складним для країни в економічному плані, і закликав народних депутатів до консолідації та порозуміння.

Глава держави також закликав народних депутатів з опозиційних фракцій до конструктивної роботи у Верховній Раді.

"Бютівець" Віктор Уколов на своїй сторінці в Facebook написав, що Янукович пішов з Ради під вигуки "Ганьба!", і підкреслив, що на відкритті засідання були посли багатьох держав.

Зараз ви читаєте новину «Янукович на очах у іноземних послів залишав Раду під крики "Ганьба!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

243

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути