Ексклюзиви
понеділок, 09 листопада 2009 16:02

Тимошенко воюватиме з Януковичем за Донбас

Тимошенко воюватиме з Януковичем за Донбас
До кінця року команда кандидата на пост Президента України Юлії Тимошенко представить громадськості програму "Новий Донбас" - план розвитку регіону.

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомила керівник виборчого штабу Тимошенко в Луганській і Донецькій областях Наталя Королевська.

"Ми повірили, що зможемо збудувати новий Донбас, який зможе привернути до себе сильні еліти", - сказала Королевська. Вона вважає Донбас перспективним для багатьох політичних сил регіоном.

"Склався стереотип, що Луганська і Донецька області – це історично вотчина Партії регіонів. І Партія регіонів намагається переконати всі політичні сили не приходити в регіон і не витрачати часу і сил", - сказала Королевська. Водночас вона наголосила, що еліти "старого Донбасу побудували свій регіон на страху бізнесу, на страху людей". "Бачимо, як більшість ЗМІ в регіоні належать ПР, більшість чиновників, вся вертикаль чиновників також підтримує ПР... Люди повинні мати альтернативні рішення", - вважає вона.

Королевська упевнена в тому, що президентські вибори – це старт для нової концепції Донбасу, для приходу в регіон молодих амбітних людей.

"Ми розраховуємо на підтримку в регіоні. За попередніми соціологічними опитуваннями, на сьогодні в Луганській і Донецькій областях від 7% до 15% населення підтримують Юлію Тимошенко", - сказала Королевська. За її словами, регіоні від 10 до 15% "симпатиків, які позитивно ставляться до Тимошенко як до майбутнього Президента", передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко воюватиме з Януковичем за Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути