неділя, 09 листопада 2008 11:52

Тимошенко висловила співчуття Путіну

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко висловила співчуття прем"єр-міністру Росії Володимиру Путіну та російському народу у зв"язку із трагічною загибеллю в Японському морі на атомному човні військовослужбовців та робітників суднобудівного підприємства при проведенні заводських ходових випробувань.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Кабінету міністрів України.

За словами Тимошенко, немає більшої цінності, аніж людське життя, і дуже жаль, коли сильні, красиві, молоді люди йдуть із життя.

"Сумую разом із російським народом та з усіма, хто втратив своїх рідних та близьких через трагічну випадковість", - йдеться у співчутті прем"єр-міністра України.

8 листопада під час ходових випробувань на атомному підводному човні "Нерпа" Тихоокеанського флоту Росії несанкціоновано спрацювала аварійна система пожежогасіння з викидом фреону. Внаслідок аварії загинули 20 осіб - 6 військовослужбовців та 14 цивільних. 22 особи отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Всього на борту у момент інциденту перебували 208 осіб, зокрема 81 військовослужбовець.
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко висловила співчуття Путіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути