понеділок, 08 вересня 2008 13:11

Тимошенко викликали на допит до Генпрокуратури

Тимошенко викликали на допит до Генпрокуратури

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє про те, що за нею встановлено цілодобове стеження, прослуховування телефонних розмов, а також про те, що її викликають до Генпрокуратури.

"Я хочу запитати, коли країна, коли секретаріат президента і окремі його люди дожили до такого маразму?", - запитала Тимошенко, коментуючи звинувачення секретаріату президента у зраді національних інтересів з боку прем"єра.

"Але саме неприємне, це те, що потім народився лист СБУ до Генпрокуратури, де Наливайченко, виконуючи політичне замовлення, пише про те, що викладені факти мають під собою певне підґрунтя і треба порушити кримінальну справу", - додала вона.

"Скажіть будь ласка, у нас що є СБУ? Чи у нас просто купка людей, які працюють на замовлення секретаріату президента для здійснення політичних репресій проти своїх політичних партнерів?", - запитала Тимошенко.

"На сьогодні, внаслідок цих дій, відкрито всі оперативно-розшукові справи проти керівника мого секретаріату, проти керівника моєї прес-служби, проти прем"єр-міністра, проти великої кількості людей, які працюють в уряді", - повідомила прем"єр.

"За мною вже багато місяців з моменту цих всіх жахливих виступів і листів 24 години на добу стежать, я не маю ніякої недоторканності", - заявила Тимошенко.

"Я отримала на 11 вересня повістку до Генпрокуратури, я маю безліч прослуханих телефонних розмов і нам підтверджують, що ведуться всі ці дії", - додала вона.

За словами Тимошенко, "сьогодні практично здійснюється тиск на деяких заступників генпрокурора і обіцянки, що якщо вони порушать проти прем"єра кримінальну справу, то президент подасть їх кандидатура на пост генпрокурора".

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко викликали на допит до Генпрокуратури ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути