пʼятниця, 28 серпня 2009 10:46

Тимошенко відсвяткує День шахтаря на Донеччині

Тимошенко відсвяткує День шахтаря на Донеччині

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко відправилася з дводенною робочою поїздкою в Луганську і Донецьку області.

У п"ятницю в Луганській області Тимошенко ознайомиться з роботою механізованого комплексу з видобутку вугілля, а також візьме участь в урочистих зборах у місті Ровеньки і селищі Пролетарське, присвячених Дню шахтаря, де нагородить передовиків вугільної промисловості України, повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.

Крім того, прем"єр відвідає батьківщину шахтаря - Героя соціалістичної праці Миколу Скрипника і виступить перед жителями Луганська. Тимошенко також візьме участь в заходах, присвячених відкриттю бюсту Героєві соціалістичної праці і Героєві України Володимиру Мурзенку.

В суботу, 29 серпня, в Донецькій області Тимошенко ознайомиться з роботою окремого підрозділу "Шахта ім. Бажанова" державного підприємства "Макіїввугіль" (Макіївка), де привітає трудовий колектив з професійним святом - Днем шахтаря, і з роботою ГП "Петрівський завод вугільного машинобудування" (Донецьк), де огляне зразки продукції, призначені для створення безпечних умов праці шахтарів.

Прем"єр також відвідає Свято-Варваринськую каплицю, де помолиться за здоров"я шахтарів.

Крім того, Тимошенко візьме участь в церемонії відкриття стадіону "Донбас Арена", який здається в експлуатацію в рамках підготовки України до Чемпіонату Європи з футболу "Євро-2012", повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко відсвяткує День шахтаря на Донеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути